M.M Regler

Månedens mester bliver spillet hver torsdag og er et pointgivende mini stævne for alle klubbens medlemmer.

Gæster er velkommen og indplaceres efter styrke, dog optjener gæster ikke point.

Der trækkes lod mellem deltagerne og de fordeles som udgangspunkt i puljer af fire. Der er ingen seedning og der spilles bedst af 3 sæt, alle mod alle.  

Der gives point i henhold til pointskalaen (som vi kender dem), altså for vunde kampe, placering, høje lukninger og hurtige sæt. Point til A- og B-rækken tæller med hvor de er optjent.  

Nr. 1 og 2 går videre til pulje spil i A-rækken mens 3 og 4 går i puljespil i B-rækken. Aftenens optjente point, tages med over i nye puljer i henholdsvis A- og B-rækken. 

Igen trækkes lod om puljerne og igen uden seedning. Her spilles bedst af 3 sæt i B-rækken og bedst af 5 sæt i A-rækken. Som udgangspunkt fordeles deltagerne med fire i puljerne, dog tilpasses der efter deltager antallet så det kan gå bedst muligt op. Der gives igen point efter pointskalaen, som tillægges de optjente point fra indledende pulje.  

De to etter i puljerne spiller finale om denne uges Månedens Mester.  

Ved kun en pulje – spiller nr. 1 og 2 i puljen, finale.  

Hvis der er flere end to puljer: 

* Ved tre spilles et sæt, 1 og 2 i finalen 3 får point ligesom 2`er i puljen. Toerne i puljerne får point som 3`er og så fremdeles.

* Ved fire spilles semifinaler og vinderne spiller finale. Toerne får point som 3`er og toerne i puljerne som fire og så fremdeles. 

Point optjenes til rækken og der regnes sammen på årsbasis.  

Spillet nulstilles hver torsdag og der startes forfra næste torsdag med lodtrækning blandt alle deltagere. Der er således ingen op- og nedrykning.  

Øvrige regler: 

Månedens Mester afsluttes hvert år efter juni måned. Første gang vil således kun være et halvår. Pokal uddeling og eventuel præmie uddeles til klubmesterskaberne.  

Alle tager selvfølgelig tavler ! - og alle deltagere spiller med indtil de er færdige. 

Der kan kun ryges når man er oversidder eller der er pauser, f.eks ifm. lodtrækning. Dog ryger man først efter man har deltaget i lodtrækningen til A- og B-rækken. Denne ryge regel er alene for og blive færdig i ordentlig tid. 

Der kræves almindelig god opførsel i henhold til kodeks.  

Godt humør er et ”Must” og man taler ordentlig til hinanden.   

Så kære venner, pøj pøj med Månedens Mester 2016. Går det ikke som forventet, kan revision af reglerne komme på tale.