Nyheder

17.01.18                                    JULEFROKOST 

Forsinket julefrokost  afholdes lørdag den 3. Feb. 2018 kl.17.30 i klubben.  

Den bliver holdt i dartklubbens lokaler og koster kun kr. 100, altså en lille  

”hund” for en hel frokost ! 

Derudover skal du have en gave med til en rund 20`er – måske 

til en pakkeleg ! 

Så husk at melde dig til inden d. 26. januar  18  på sedlen på opslagstavlen 

eller giv festudvalget besked herom. 

Det bliver sjovt og hyggeligt, så kom frisk ud af busken.  

Vh Danmarks sødeste og hyggeligste festudvalg 

07.01.18                                 Så er vi igang, igen.....

Først et godt nytår til alle, håber I kom godt ind i det spændende år 2018. Først tak til festudvalget for en hyggelig jule og nytårsafslutning. Hverdagen trænger sig dog allerede på. Jeg skal huske alle på at tiden er ind til betaling af kontingent for forår 2018 eller måske hele året. Det er også tid til og tjekke op om man eventuelt er i restance. Der er nogen som er lidt vbagud som vi skal have rettet op på. Vi har generalforsamling i marts, hvor vi alle gerne skulle være stemmeberettiget. Så holder vi året første bestyrelsesmøde den 26. januar, så hvis du brænder inde med et forslag, så er det bare og komme med det.

En opdatering af klubbens liokaler er igang, det bliver dejligt og komme et stykke videre til det endelige mål. Kontakt Peder hvis du kan/vil hjælpe til.

Årets første stævne er igang, hvor Bo og Alex har taget en tur til Åbenrå. Pøj pøj til jer.

Så er det den 03. februar hvor klubben holder sin julefrokst, følg med her indbydelse er på vej. Se også gerne på opslagstavlen i klubben.

God vind til alle i 2018, håber det bliver dit bedste år nogensinde.

21.12.17                              Jule- og nytårs hilsen

Husk der i aften er juleafslutning og næste torsdag er der nytårsafslutning. Bestyrelsen vil samtidig gerne sige alle medlemmer og hele dartverden, glædelig jul og godt nytår. Vi siger tusind tak for 2017 og på gensyn i 2018. Tak til alle som har bidraget til klubben, stort eller småt, som medhjælper, deltager, medlem, modstander, samarbejdspartner, bedre halvdel, sponsor eller hvad det end måtte være. Uden dig/jer var det ikke lykkedes og igen at være Danmarks Hyggeligste Dart Club. GOD JUL OG GODT NYTÅR Vild

Billedresultat for julemand

 

10.12.17                          Halløjsa der !

Så er julen kommet snigende og der har været en pause i nyhederne. Vi foretager derfor en lille opsamling med en lind strøm af nyheder og aktiviteter. 

I torsdags havde vi besøg af to sde piger fra Århus universitet. De er en gruppe journalist studerende der er igang med og skrive en hovedopgave om dartsporten. DIF var så venlige og henvise dem til os. Det tillader jeg mig og være lidt beæret over. De havde en rigtig god aften med masser af billeder, video og interviews med centrale personer, der havde en historie og fortælle. De var meget "oppe og køre" over den venlige modtagelse som I gav dem, så tusind tak for det. Spændende og se/høre og resultatet. De kommer muligvis igen på et senere tidspunkt. 

Så er vi så heldige og have fået tildelt kr. 5.000 af Samsø Fonden til renovering/bygning af baner. Tusind tak det, det er vi selvfølgeligsuper glade for og er fonden meget taknemmelig. Så kan jeg benytte lejligheden til endnu engang og sige Festivallen tak, ja en tak til lokal samfundet for deres opbakning til os som klub. 

Vi er i fuld gang med en snak med Sambiosen om mulig flytning af stævnet over i og omkring den store hal. Bla. for at være klar til vores 30 års jubilæum i 2019. Sambiosen nye leder, Jeppe, er en meget konstruktiv og behagelig mand, så vi er optimister.

Så er vores aktive og kreative festudvalg i gang med næste projekt, eller rettere projekter.

Den 21. december holder en lille juleafslutning (månedens mester). De vil hygge om os med lidt godt at spise og drikke. Tag endelig en nisshue på eller også gerne en lille nissenederdel og sågar gerne et julemandskustyme. Det bliver hyggeligt. Vi starter som sædvanelig kl. 19.00.

Den 28. december siger festudvalget godt nytår. Vi spiller også her månedens mester, gerne med en hat eller rød næse, måske kan fantasien række til mere. Her vil festudvalget være vært for en lille nytårskur hvor vi siger tak for i år. 

Så er det med og holde ørerne stive........hold øje med denne side og opslagstavlen. Vi holder i år forsinket julefrokost lørdag den 3. februar 2018. Festudvalget er i fuld gang med og forbedrede aftenen, hvor der skal spises god mad, lave pakkeleg, drikkes snaps, øl, kaffe og andet godtværk. Følg med her på siden og på opslagstavlen og tilmeld dig til når festudvalget er klar. Uhadadadada, det bliver hyggeligt.

Til den lidt mere kedelige side, holder bestyrelsen møde på onsdag, så har du input så er det ved og være sidste udkald.

Hvis ikke I har opdaget det så har vi fået et par nye toiletter og to nye vinduer. Vi får snart nye tavler, som modsat de nuværende, skulle virke til UG. Så lidt sker der hele tiden.

Renovering af klubben er udskudt til februar, så vær opmærksom på Peder indkalder. Vi skal have flere til og møde op så vi kan se og blive færdige.  

 Det blev en større smørre, vel mødt i Danmarks Hyggeligste Dart Club. Hvis der er nogen, ikke når ud i klubben i december, øsnker I, jeres familie en rigtig god jul og godt nytår. 

 

19.11.17                         Klubmesterskaberne 2017

Blev af i går lørdag og med følgende resultater og dermed nye klubmestre:

Herre - Ivan Larsen med en 6-2 sejr over Rulle, Bo og Johnny nåede semifinalen

Dame -  Sannie Hansen med en 4-1 sejr over Ina, Dorthe og Kari kom i semefinalen.

Vi fejerede på dagen også Månedens Mester sæson 2016/2017, vinder i A-rækken blev Johnny og i B-rækken Ib. 

Årets Kammerat gik fuld fortjent til Ib, der gennem året har været her, der og alle vegne. Tak for det Ib og forsæt endelig det gode arbejde. Det skal dog siges at der var flere bejlere til titlen, så bare klø på, næste år er det måske dig, der kan modtage æren.  

Årets Raket blev Dan, der har lagt stabilitet og et par niveauer til sit spil i 2017. Du kan komme langt min ven, dog skal der endnu mere træning, selvtillid og noget stædighed til. Du kan godt, tro mig. 

Rulle fik en erkendtlighed for et forrygende år med flotte stævneresultater og DM tidlen i old Boy`s som toppe af kransekagen. Fuldt Rulle og forsæt du bare i samme dur. Rulle var til orientering Årets Raket i 2016. 

Et kæmpe stort tillykke til alle fra bestyrelsen. Vi glæder os allerede til og hædre nogen af jer i 2018. 

Festudvalget havde derudover sørget for flere anderledes præmier og en overraskelse til bestyrelsen Tusind tak for det piger. I skal samtidig have stor ros for pynt, borddækninger, lækker mad og godt humør. Et stort 12 tal til jer. 

"Festen" sluttede ud på aftenen, hvor alle var trætte oven på en rigtig god og hyggelig dag. 

Vel mødt tirsdag og torsdag i næste uge og så fortsætter turneringen i weekenden, hvor både første holdet og andet holdet spiller hjemme. 

Følg endelig med her på siden, da der kommer flere nyheder, her i blandt nyheder fra festudvalget. 

Til Jer som ikke var der i går, så yder klubben tilskud til medlemmer der tager til København og ser pdc stævne. Der møder hele verdens eliten op og spiller i juni måned 2018. En enestående chance for og se dart når det er aller bedst. Kontakt venligst bestyrelsen for yderligere. 

08.11.17                            Tilmelding til.......

Klubmesterskaberne skal ske senest på tirsdag den 14.11.2017. Så kom nu ud i klubben og få en hyggelig dag sammen med dine klubkammerater. Det bliver bare så hyggeligt. 

03.11.17                                        Nyheder

Halløjse derude. I får lige en lind strøm af nyheder og information. 

Vi er inviteret til generalforsamling i festivallen hvor der udlodes fra årets overskud. Vi har søgt tilskud til renovering og bygning af nye baner. Det er spændende og se hvad vi bliver beæret med. Uanset størrelsen, skal der lyde en kæmpe stor tak til festivallen. Det er dejligt når andre tænker på en og respekterer det arbejde der gøres i klubben. Tak Samsø Festival, det er stort. 

Så er det igen tid til efterårs rengøring, Peder Lund indkalder alle medlemmer til hyggelig og effektiv dag - ONSDAG DEN 15.11.2017 KL. 19.00 I KLUBBEN. Kom alle mand, vi er i samme båd og det er stadig højvande.

Kommunen har skiftet to af vores vinduer, så nu kan alle holde varmen. Derudover har vi fået bevilget udskiftning af to toiletter, jo, jo, der sker skam noget, det er jo valgår. Haha, det er nok ikke derfor, måske er der overskud på budgetterne. Vi er ihvert fald glade og tilfredse. Tak til Samsø Kommune. 

Vi er igang med og få udskiftet vores tavler, så vi kan få noget der virker. Mere herom senere. 

Festudvalget arbejder på højtryk me klubmesterskaber, jule- (21.12.17) og nytårsafslutning (28.12.17) og en lille overrakselse i januar. Det er nogle aktive damer vi har i det udvalg. Dejligt, stor ros til de dejlige damer. 

Vi har nu også fået en trykke maskine til selv og kunne trykke på tøj. Bla. vores skjorter. Så gode ide`er efterspørges da det kun er fantasien der sætter begrænsninger. Og nej, Benny, det går vist ikke ! - vi er en sober klub......... sådan da....... nogenlunde...... lidt........ måske.......ik`! 

Formandsmøde (foråret) og renovering af det sidste lokale er udskudt til senere (februar måned 2018). Mere herom kommer på denne side og på opslagstavlen i klubben. 

Første holdet har i sidste weekend vundet begge deres kampe og er aktuelt på en tredje plads, jo, jo, også her går det godt. 

Vi afventer således også svar fra to fonde vi har søgt. Såååååå, måske kommer der flere positive økonomiske meldinger. 

Så har vi klubmesterskab lige om lidt, mind alle medlemmer herom så vi kan blive nogle flere og få en hyggelig dag. Der er altid plads til en sdc`er mere. Du kan også nå og melde ind og deltage. Kom kun trygt ud af dit skjul og mød op i Samsø Dart Club. På dagen er der en masse flok vi skal fejre ogtitler der skal uddeles, maden er gratis, baren køre med nedsatte priser og bestyrelsen er i godt humør. Det bliver en billigdag - en anden form for "Black Saterday" !

Nu tager formanden på ferie, "keep up the good spirit" og vær mod andre, som du vil have andre behandler dig. Pas på hinanden og giv gerne et kompliment, måske en anden har brug for det -  og så har I bare og være klar til klubemsterskaberne med masser af godt humør og positiv indstilling. Vi ses. 

 

15.10.17                       En historie fra det virkelige liv om mandagen...

                                Hjemmehjælper og assistent tæver 2 ældre mænd !

Hjemmehjælper og en medhjælper tævede mandag aften 2 ældre mænd i Samsø Dart Club. Den ældste (83 år) måtte flere gange op af sin stol, for at hjælpe sin 16 år yngre makker, men det hjalp ikke, overmagten var for stor. 

Der var flere mennesker i lokalet, men ingen greb ind. 

De to ældre mænd led ingen fysisk overlast, men de voldsomme psykiske skader kræver sansynligvis professionel hjælp. En psykiater menes at kunne udbedre skaderne. 

Politiet var ikke indblandet. 

Episoden fandt sted mandag aften i Samsø Dart Club............

Ina og Ghyta vandt 2-0 over John og Jens.

Tak til Jens for historien og hans gode humør. 

09.10.17                          Klubmesterskab - anden del.......

En udmelding fra festudvalget - vi afholder klubmesterskab den 18. november 2017 med start kl. 13.00 i klubbens lokaler. Kom gerne i god tid. Vi spiller i rækkerne herre og dame. Det vil være i pulje form og derefter i cup. Nærmere omkring afviklingen følger, når vi kender antallet af deltagere. Når vi er færdige, er der fælles spisning med varm mad, to lækre retter specielt udvalgt af festudvalget. Herefter vil vi hædre de nye klubmestre, Års mestre i Månedens Mester A og B - rækken samt uddele priserne for Årets Raket og Året kammerat. Bagefter spiller vi nok en omgang lodtrækningsdouble. I løbet af dagen har festudvalget nok en lille overraskelse eller to, måske en præmie for et eller andet, hvem ved. Det kan du oplive  "næsten gratis" (ja, det er rigtigt og ikke en skive fejl - NÆSTEN GRATIS, du skal nemlig selv betale dine drikkevare). Eneste betingelse, tilmeld dig og mød glad op den 18. novemger senest kl. 13.00 i klubben lokaler. Sidste tilmelding er tirsdag den 14. nov. 2017. Mums, det bliver en god dag. Eventuelle spørgsmål kan stilles til festudvalget (Dorthe og Malene) eller formanden himself. Hvis ikke du er medlem endnu, kan du sagtens nå det. Kom kun frisk ud i klubben og kast nogle pile. Hvad du ikke kan, kan du lære.  Vel mødt i Danmarks hyggeligste dart Club.

21.09.17                                  Klubmesterskab

På bestyrelsesmødet blev det besluttet at vi afholder klubmesterskaber 2017 den 18. november 2017. Indbydelse og tilmelding følger senere. Festudvalget er allerede igang ! - det bliver stort, så skriv dig fra i kalenderen allerede nu. Husk det er med spisning ! - og der er gratis !, ja ,gratis mad, det er i øvrigt min livret.

 

21.09.17                                   Evalueringsmøde - dagsorden

 Indbydelse Evalueringsmøde af Samsø Open 2017, onsdag den 27. sept. 2017 kl. 19.00.

I dart klubbens lokaler

Dagsorden:

 1. Gennemgang af hvert enkelt område

* Baner – Nye baner – Johnny

* Telte – Bo

* Bevillinger – spiritus – brandtilsyn - Peder

* Hjemmeværnet – Flemming

* Bar – fadøl/dåser – indkøb – køl - Tema - Ib

* Billetsalg – Jens

* El - Brian

* Lyd – Ivan og Bo

* Økonomi - Ivan

* Dommerbord - Ivan

* Køkken –- Pia

* Rengøring – Dorthe

* Kaffebar – Ib

* Hjælpere opsætning/nedtagning/andre klubber/SIK – bestyrelse + Bo

* Skilte – Dorthe/Lars

* Hal og aftaler med Tonni – Peder

* Sponsorer status – Peder

* Stævneprogram – Ivan/Lars 

2. Eventuelt og generelt

Alle er velkomne, dog er det en betingelse at vi holder os til konstruktive tilbagemeldinger og INGEN BROK. Vi glæder os til og se og høre jer. Vel mødt på onsdag.

 

17.09.17                                      Møder

Så er der et par dage til kalenderen. Nu på onsdag er der bestyrelsesmøde hvis du har konstruktive input. Onsdagen efter, den 27. sept. 2017, er der evalueringsmøde kl. 19.00 i klubben. ALLE er velkomne på mødet og alle må komme med input, positive samt steder hvor der er plads til forbedring. Vel mødt alle sammen. CoolKan li'

10.09.17

Så er alle færdige til Samsø Open og det på mere end en måde. Spillere er taget afsted, nedtagningen er fuldendt, rengjort/rydet op til Tonni`s tilfredshed og der er pakket væk på diverse lagre. I klubben har de fantastiske hjælpere taget afsked med hinnanden og Samsø Open 2017. Bestyrelsen vil gerne takke alle, mest hjælperne fra klubbens egne rækker, fra andre dartklubber (Viking, EDK, Burning Arrows m. fl.), SIK (Samsø Idræt og kultur), venner, bekendte og familie, Taxa Ivan, borgmester Marcel og Carsten Kruse Samsø Bus samt mange flere. Tak fordi I gjorde stævnet i 2017 til Danmarks Største med 370 deltagere, det hyggeligste i mange år, flest kastede pile, hurtigst færdig med oprydning, rekord omsætning og stævnet hvor alle medhjælpere bød ind med en energi der ikke er set før. Så få folk og så har det bare kørt i olie. Tusind tak til dommerbordet som med sædvanen ro, styrede stævnet med sikker hånd. Tak til alle deltagerne som gjore denne weekend til en dejlig fest af glade dartspillere. Tak til vores trofaste sponsorer, nye som gamle og ikke mindst hovedsponsoren XL Byg. Skulle jeg have glemt nogle, skal jeg beklage. Stævnet 2017 vil stå som det mest vellykkede stævne gennem 28 år, selv om der har været mange gode stævner. Tro mig, der er mobiliseret kræfter til et endnu bedre Samsø Open 2018, igen i anden weekend af september. Husk, at i 2019 skal vi holde 30 års jubilæumsstævne - det skal fejres !

Følg med her på siden, der indkaldes snarest til evalueringsmøde, alle er velkomne med ide`er, konstruktive input, ris og ros og konstruktiv kritik. 

TAK.

Resultater Samsø Open 2017:

 

SAMSØ OPEN:

Oldgirls:
1: Marianne Kaae Thomsen Østbirk
2: Charlotte Pedersen, Holeby...
3: Maria Obel, Studsen
3: Dorthe Drue, Assens

Oldboys:
1: Per Lauersen, Potten
2: Dan Jensen, Odsherred
3: Henrik Primdal, Hovsa
3: Johnny Ringsgaard, Potten

U35

1: Vladimir Andersen, Gæst
2: Mikkel Nielsen, Royal
3:Jesper Pedersen, Holeby
Jan Nielsen, Hovsa

Lørdag:

Mix-Double

1: Kirsten Byø / Alex Jensen DK26 - Potten
2: Kari Pedersen - Vladimir Andersen Samsø - Gæst
3: Charlotte Pedersen - Jesper Pedersen Holeby
3: Michelle Merlit - Per Lauersen Rosenhøj - Potten

Dame B.

1: Michelle Lübert Dronningborg
2: Susanne Christensen, Fluen
3: Camilla Arslev, Studsen
3: Pia Arslev Studsen

Herre B

1: Vladimir Andersen, Gæst
2: Jens Christensen, Kirke Helsinge
3: Jan Guldsten, Gæst
3: Thomas Mortensen, Lido

Dame A.

1: Berit Schouw, DK26
2: Janni Larsen, Fluen
3: Marianne Kaae Thomsen, Østbirk
3: Henriette Honor'e, Esbjerg DK

Herre A.

1: Per Lauersen, Potten
2: Mogens "TURBO" Christensen, Potten
3: Søren Gjerlufsen, Dart Odense
3: Alex Jensen, Potten

Søndag:

Dame double:

1: Berit Schouw - Janni M. Larsen DK26 / Fluen
2: Trine Byø - Henriette Honor'e Studsen - Esbjerg DK
3: Elin Mortensen - Marianne K. Thomsen Srudsen - Østbirk
3: Wanja With - Diana Lübcke - Glostrup / Brøndby Steand

Herre double:

1: Vladimir Andersen - Mivhael Ladefoged Gæst / Royal
2: Thomas Mortensen - Allan M. Paetau Lido
3: Søren Hedegaard - Per Laursen Potten
3: Alex Jensen - Ulrick Meyn Potten / DK26

 Kæmpe stort tillykke til alle, håber vi ses i 2018.

 

08.09.17

Så blev det fredag og helvede bryder løs. Vi får en meget travl dag og weekend. Kære hjælpere og deltagere, hold humøret højt, tal pænt til hinanden, hjælp hinanden og tag det store smil på, så skal det nok gå. Vi skal gøre alt hvad der står i vores magt for at give de mange deltagere en weekend oplevelse af de bedre. Smil til verden og den smiler til dig. De sidste tal er 345 i singlerækkerne og i alt 365 enkelttimeldinger. Ny rekord piger og drenge.

Formanden vil gerne sige jer alle sammen tak på forhånd og lad os så knokle, hygge, grine og spille dart. Det er det, det handler om. 

06.09.17

Samsø Dart Club vil gerne takke vognmand Ivan Kristensen, Samsø Taxa, borgmester Marcel Meijer og Carsten Kruse Samsø Bus for et godt samarbejdet og det mere end godkendte resultat. Hvor der er vilje, er der også vej. Kæmpe tak til Ivan for at hjælpe os og Samsø generelt. Vi glæder os i Samsø Dart Club til og kunne byde alle vores gæster velkommen til Samsø Open 2017.

 

06.09.17                              Taxa

Taget fra facebook - Samsø Bus:

Samsø Taxa kommer Samsø til hjælp i weekenden

I weekenden er der et stort dart stævne på Samsø med 400 deltagere, hvilket de tidligere år har givet et stort behov for taxier, når spillerne skal frem og tilbage mellem deres overnatningssted og Samsø Hallen.

Der har derfor været rettet henvendelse til vognmand Ivan Kristensen, Samsø Taxa som har taget dette positivt op. Samsø Taxi havde ellers stoppet kørslen pr. 1. September, og en ny vognmand skulle starte kørslen fra 1. September, men er endnu ikke blevet klar.

Samsø Taxa vil derfor sætte to taxaer i drift fra fredag 8. September ved middagstid og indtil ud på eftermiddagen søndag d. 10 september.

Alle er selvfølgelig velkommen til at bruge disse taxaer og de kan bestilles på det ”gamle” telefonnummer: 40601900. Telefonen åbner op for bestillinger til middag på fredag.

Ivan fra Samsø Taxa har ligeledes lovet at stille en bil til rådighed, i forbindelse med et arrangement, d. 13. September som Ældresagen på Samsø står for. Det betyder at vi kan få fragtet et større antal kørestolsbrugere hurtigere hjem efter arrangementet, hvilket har skabt stor glæde.

Samsø Kommune har derfor straks-udstedt to bevillinger til Samsø Taxa, der gælder i september måned.

Der skal herfra lyde et stort tak til vognmand Ivan Kristensen og hans chauffører for at stille op.

Med venlig hilsen

Carsten, Samsø Bus.

 

 

Husk og tilmeld jer (Samsø Dart Club`s medlemmer) i dag tirsdag, hvis I vil spille. 

332 tilmeldinger  her til morgen den 05.09.17 -  tyder på, at det bliver rekord tilmelding ! - 807 enkelt tilmeldinger i rækkerne - uha det bliver til mange kampe. Kridt skoene drenge og piger, der bliver travlt !

PS - Hvis du vil spille til Samsø Open er der sidste tilmelding for klubbens medlemmer i morgen, tirsdag 05.09.17. Skriv dig på listen i klubben eller sendt Lars en amil SMS også gerne på 61614246 (kun for klubbens medlemmer) - Tak.

 

Hvis nogen skal have hjælp til skilte ifm. Samsø Open så er det ved og være sidste chance !!!

27.08.17                             Nye tider

Vi bygger baner, ikke tirsdag som skrevet nedenfor, men istedet Onsdag kl. 16.00 på samme adresse, Samsø Tømrerteam, Besser Hovedgade 39. 6 var mødt op første gang, 3 i fredags så skulle mændende i klubben ikke stramme op og møde op med 6 mand igen ? - tak for hjælpen. Husk der er stævneudvalgsmøde lidt senere, kl. 19.00 i klubben. 

23.08.17                          Nye Baner/stævneudvalgsmøde

6 mand var mødt op til første runde af banerne. Godt begyndt er halvt fuldendt siger man. Det er ikke helt rigtig her, mmen vi er dog igang. Vi skal have taget et stort skridt nu på fredag den 25.08 kl. 15.00 og sidste tørn på tirsdag den 29.08 kl. 19.00. Begge gang hos Samsø Tømrerteam i Besser. Så mød frisk op og hjælp dig og din klub. Husk, der er sidste stævneudvalgsmøde på næste onsdag den 30.08 kl. 19.00 i klubben. Vi har brug for dig !

 

20.08.17                           Nye Baner

Som aftalt på stævneudvalgsmødet laver vi nye ekstra baner på tirsdag kl. 19.00 hos Samsø Tømrer Team. Vi mødes på Besser Hovedgade 39 og klubben er LUKKET. Husk og kom, vi skal bruge alle hænder der kan opdrives. Husk også, at sidste stævneudvalgsmøde er den 30.08.17 kl. 19.00 i klubben. 

 

10.08.17                         Hjælpere til Samsø Open 2017

Vi mangler hjælpere - kontakt formanden på larsgjeppesen@hotmail.com - der er brug for familie, venner, bekendte, elskerinder m.m.

10.08.17                        Indkaldelse til stævneudvalgsmøde

Onsdag den 16. aug. 2017 kl. 19.00, I dart klubbens lokaler

Dagsorden, se opslag i klubben - vel mødt til ALLE !

 01.08.17                         Sponsor - Samsø Open 2017

Husk at alle sponsoraftaler skal afleveres til Peter Lund senest på torsdag - husk det nu da der skal laves og trykkes stævneprogram i weekenden. Tak.

09.07.17                             Teltopsætning

HUSK - HUSK -HUSK - HUSK - HUSK, at det er på søndag vi skal sætte telte op sammen med SIK på festivallen. Alle, ja alle og dermed også dig, møder op ved indgangen søndag den 16. juli 2017 kl. 10.00. Og så ses vi, ik`da, skriv det nu ned i din lommebog - og på kalenderen i din mobil - og sig det nu til din bedre halvdel - kan du huske det nu ? hvornår var det nu ?- det var på søndag kl. 10.00 !

09.07.17                          Bestyrelsesmøde

Afholdes på onsdag, så hvis du vil have et emne, forslag eller en god ide behandlet så tager du fat i et bestyrelsesmedlem - nu !

09.07.17                          Junior Dartskole 2017

Er afviklet på Samsø i sidste uge og det med stor succes. 39 unge dartspillere frra hele landet deltog. Skolen blev afviklet i vores klublokaler, cafe`en og den lille hal. Der var DDU`s juniorudvalg med i alt 12 voksne hjælpere og Samsø Dart Club stillede med mandskab til opsætning/nedtagning, barvagter og ikke mindst køkkenhjælp. Bill var blevet tilsluttet som "tourguide". Der skal lyde en stor tak til alle der hjalp, men specielt 3 leverede en fornem indsat, derfor en kæmpe tak til Britta, Dorthe og Bill.  Der skal også lyde en stor tak til sponsorater af frugt til Netto og Superbrugsen samt af præmier fra Visit Samsø. Vi havde en enkelt junior spiller med og det var Steffen som havde en rigtig god uge. Han fik som de andre både nye venner og lærte en masse om dart. Fredag blev der afholdt junior stævne - Junior Dartskole og Samsø Open 2017. Her deltog også Alex som på fornemste vis gik i finalen i B-rækken, men her slog nerverne vist den unge mand ud. En flot andenplads og stort tillykke herfra. Resultaterne blev som følger:

Pige double:
1: Anick Sonnichsen -
Line Kristiansen.
2: Sofie Rasmussen - Leni Nielsen ...
3: Katrine B. Rasmusssen - Emma Frost
3: Nadja Skovlund - Natasja Drue

Drenge double:
1: Lucas Christensen - Laurits Lauenborg
2: Mike D. Nielsen - Marius B. Nielsen
3: Andreas D. Nielsen - Frederik E. Christensen
3: Matias S. Nielsen - Mads V.S. Nielsen

Drenge single B:
1: Frederik E. Christensen
2: Alex Nielsen
3: Sune H. Poulsen
3: Magnus Kusk

Drenge single A:
1: Sebastian Beck
2: Magnus Larsen
3: Lucas Christensen
3: Mathias S. Nielsen

Pige single:
1: Line Kristiansen
2: Leni Nielsen
3: Sofie Rasmussen
3: Anick Sonnichsen

Tak til lone fra DDU, alle hmedjælpere i DDU og ikke mindst de unge mennesker. Jeg tillader mig påstå, at de havde en pragtfuld uge og Samsø har en speciel plads i junior dartverdenen. Måske ses vi igen næste år. Hvem ved.  

 

23.06.17                              Junior dartskole - fortsættelse...

Så kan og skal du huske og skrive dig medhjælper listen i klubben. Alle der hjælper, kan komme til koordinationsmøde på tirsdag i klubben kl. 18.30. Det er vigtig du hjælper, så vi kan give alle de unge mennesker en god oplevelse af Samsø og Samsø Dart Club. Kan du ikke komme, er du også velkommen til bare og tilmelde dig. Kom nu, tak.

Der afholdes DDU Junior Dartskole og Samsø Open om fredagen. Vores juniorer er mere end velkommen til og deltage, uanset om de deltager i dartskolen. Kontakt Ivan for tilmelding.

Links til indbydelse: http://www.dart-ddu.dk/indbydelser/staevneindbydelser/

19.06.17                                Junior dartskole - vigtigt

Junior dartskolen er tilbage på Samsø. Den afholdes i vores klublokaler, cafeen og hallen på skolen. DDU (Dansk dart union) står for ugen og tilmelding sker gennem DDU (se hjemmesiden). Vi, Samsø Dart Club skal hjælpe med nogle få ting og mangler hjælpere. Vi skal bruge folk til Bar - opsætning af baner - køkkenhjælp og eventuelt gå til hånde et par timer hist og pist. Der bliver sat tilmeldingskema op i klubben hvor du kan tilmelde dig. Jo flere vi melder ind,jo mindre bliver indsatsen. Det vgtigste lige nu er køkkenpersonale der kan hjælpe med madlavning, servering og oprydning hen over ugen. Kan du kun en dag eller på et bestemt tidspunkt, skal du ikke holde dig tilbage. Vi kan bruge alle hænder. På forhånd tak fra din og danmarks hyggeligste dart Club.

19.06.17                                 Vigtige dato - teltopsætning

Vi skal igen i år hjælpe SIK med teltopsætning til Samsø Festivalen. Så du skal møde den 16. juli 2017. Nærmere information følger. Det er vigtig vi møder talrigt op da vi bliver tilgodeset fra både SIK og Festivallen. Vel mødt venner.

19.06.17                                        Bestyrelsesmøde

Næste bestyrelsesmøde er den 12.07 hvis du har indput, ide`er eller andre ting du vil have bestyrelsen skal behandle. Bare giv Lars besked, gerne på en mail.

 

19.06.17                                        Spillermøde

Året blev gennemgået, herunder de problemer vi har haft med og stille et andet hold. Det at tilmelde sig et hold forpligter og  skal i år, gælde som alle andre år. Denne gang skal det bare "holde vand". Vi er ikke mange tilbage og besluttede, at tilmelde os i lokalrækken. Herefter må holdlederne flytte kampene til weekend kampe i det omfang det kan lade sig gøre. Bo fortsætter som turneringsansvarlig og holdleder for førsteholdet (også Old Boy`s). Andetholdet varetages af Ib med hjælp af Brian og Bo. Vi tilmelder 2 turneringshold, 2 Old Boy`s hold og et damepairs. Der blev givet tilsagn mellem de fremmødte. Hvis du vil spille så henvend dig til Bo eller Ib.

'19.06.17                                  Stævneudvalgsmøde

Efter en kort evaluering hvor formanden endnu engang takkede sidste års hjælpere og klubbens evigt trofaste hjælpere der var mødt op, gik vi igang med dagorden. Hurtig evaluering op genopfriskning af efterårets møde så vi ikke gentage sidste års "klagepunkter". Der var stort set genvvalg overalt/på alle områder, dog vil Sannie gerne af med kaffebaren. Det arbejdes der allerede på og en løsning er måske snublende nær. Der er forslag om T-shirts til alle hjælpere, det skal undersøges. Af andre ting der kan nævnes, blev der igen talt om flytning til kulturhal, stor hal og Sambiosen. Vi stikker en finger i jorden, herunder omkring underag til hallen. Det bliver dog ikke i år. Der blev også talt om en c-række som i Royal, vi ser an. Gennemgang af sponsor og koncept, Peder gør klar og I høre nærmere. I år SKAL vi tidligere ud - tak. Vi tager igen i år kontakt til SIK omkring hjælp og Bo har kontakt til andre klubber (Viking og Esbjerg) omkring op- og nedtagning. Vi ser frem til endnu et super Samsø Open, det 28`ende i rækken.

 

15.06.17                                 Diverse møder

Tak til de 14 personer som var mødt op. Det må så betegnes som klubbens kerne og blandt de 14 skulle udvalgsformand i klubben og stævneudvalgsformændende findes. Der var god ro og orden hvor alle poster blev besat. Bill tog sin formandspost på efterbevilling og Britta gør forhåbentlig det samme med Old Boy`s holdet. Tidligere opslag omkring medlemspleje var en fejl hos en dement referant.

Fordelingen af formænd blev således:

Formandsliste:

Bestyrelse: 

 • Formand Lars Jeppesen

 • Næstformand Peder Lund

 • Økonomiansvarlig Ivan Larsen

 

Udvalgsformænd: 

 • Stævne - Bestyrelsen (se stævneudvalgsreferat senere)

 • DDL – Nedlagt

 • Turnering – Bo S. Nielsen

 • Sponsorer (stævne) – Peder Lund (Ivan Larsen)

 • Aktivitet/fest – Malene Kaiser

 • Køkken – Pia Lillemor

 • Hyggeholdet – Britta Knudsen (på efterbevilling)

 • Presse/nyhed – Lars Jeppesen/Brian Kjær/Bo Nielsen/Rulle (Mdr. Mester/udsendt edarbejder)

 • Lokale – Peder Lund og Frits Nielsen

 • Bar – Ib Hinum

 • Budget – Ivan Larsen

 • Fonds – Lars Jeppesen

 • Baner – Johnny Henriksen

 • Teknik – Brian Kjær

 • Junior – Bill Stege

 • Rejseudvalg – Lars Jeppesen og Flemming Zoller

 • Medlemspleje – Sannie Hansen

 • Øvrige - Bestyrelsen

 

Pøj pøj til alle formænd med de mange opgaver i 2017. Referat og poster fra stævneudvalgsmøde samt spillermødet følger senere. Prøv og se efter weekenden.

 

01.06.2017

Indkaldelse til: 

Spillermøde

Formandsmøde

Stævneudvalgsmøde 

Onsdag den 7. juni 2017 kl. 18.30. 

Møderne holdes i nævnte rækkefølge. Alle medlemmer er velkomne til alle møder.  

På spillermødet skal vi have afklaret holdtilmeldinger 2017/18 - evalueret indeværende sæson og have afstemt forventninger.  

På formandsmødet bør alle nuværende formænd møde op, vi skal have genvalg/valgt nye formænd for de forskellige områder, vi skal snakke om nye tiltag og selvfølgelig evaluere det forgange år.  

Sidst har vi første stævneudvalgsmøde hvor vi gennemgår de enkelte områder, følger på eventuelt evaluering fra efteråret, sikre os de rigtige ansvarlige, taler om indledende planlægning/tidsplaner og ide`er til Samsø Open 2017, være sig nye som forbedringer.  

Det er sindsygt vigtig at alle møder op, der er brug for alle hænder som hoveder. Der er ingen tilmelding, bare du kommer.  

Vel mødt i Samsø Dart Club – Danmarks hyggeligste dart klub.  

Vh Bestyrelsen

 

 

14.05.2017 

Medhjælperfest 2017 

Hvornår: Lørdag den 27. majHvad tid: kl. 15.00 

Hvor henne: Nordgården Påklædning: Afslappet Aktivitet: Lidt af hvert – husk pile 

Mad: Spisning ca. kl. 19.00 – og du kan godt glæde dig ! Pris: kr. 0,00 (og det er billigt !) 

Slut tidsunkt: Kl. ? Tilmelding: Nødvendigt, senest torsdag den 19. maj 2017på opslag i klubben. 

Betingelse: At du har deltaget og modtaget medhjælper kort til Samsø Open 2016 

Det er nu, du skal sørge for at få fri fra job, mand, kone, kæreste, børn og andre forstyrrende elementer, så du kan deltage i denne super dagsammen med dine kære venner/klubmedlemmer.  

Vel mødt til en hyggelig dag.

Med venlig og festlig hilsen Aktivitetsudvalget 

For Samsø Dart Club - 

Danmarks hyggeligste dart Club

 

 31.03.17               Påskedart 2017

Billedresultat for påskeæg

Afholdes som sædvanelig skærtorsdag den 13. april 2017. Vi starter kl. 9.30 i klubben lokaler i ondsbjerg. Alle over 18 år med tilknytning til klubben eller dart danmark er velkommen. Indbydelse hænger i klubben, hvor man også kan tilmelde sig (bindende). Det koster en bagatel af kr. 100 incl. spisning og deltage. Vores gode venskabsklub Solbakken, stiller i år med 8 feststemte fynboer. Der spilles efter sædvanelig regler omkring handicap så alle har mulighed for og vinde. Skulle du blive slået ud i puljen, så spiller en taberturnering som cupkampe. Eneste betingelse for deltagelse er godt humør og åbent sind. Vel mødt til en hyggelig dag i danmarks hyggeligste dart club. Ib og Malene sørger for baren, Britta hygger om os og sørger for god mad og overdommer og stævneleder styres med hård hånd af Sannie. Formanden dukker nok op og siger et par borgerlige ord. Linien er lagt, nu mangler vi kun DIG !

PS - sidste tilmelding er mandag den 10. april 2017.

 Billedresultat for påskedart

31.03.17                  Lørdag/søndag

Bemærk at første holdet spiller begge deres kampe lørdag, sidste kamp mod Odense kl. 19.00. Kom frisk ud i klubben og se noget god dart.

Andet holdet drager udenø`s søndag.

 Pøj pøj til begge hold, gør nu klubben ære og hyg jer.

 05.03.17               NY DANMARKSMESTER I OLD BOY`S

Det er squ da vores alle sammens Rulle, alias Brian Jensen, alias morfar, alias Årets Raket, alias Danmarksmester 2017 i Old Boy^s dart. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke fra klubben, bestyrelsen og ikke mindst formanden Hold kæft det er flot. Rulle har spillet kongedart hele dagen og stod efter nogle flotte kvartfinale og semfinale i finalen, mod en gammel kending af klubben, vores tidligere formand Niels Heinsøe, nu Potten. Det kan godt være man "kun" spiller i anden division, at man "kun" er en bondeknold fra Samsø, men derfor kan man godt have et gear mere. Bing bong dynamolygte 4-2 til Rulle og DAMARKSMESTER 2017 ! Hvad skal man sige/skrive, juhuuuuuu, hvor er jeg glad på Rulles vegne. Mange års træning, mange timer foran skiven, sved, blod og tåre og ikke mindst, seriøs engageret dart har båret frugt. Ro i privaten og den gode opbakning fra din Kari, støtte og tillid fra klubben, dine holdkammeraters støtte og kammeratskab har givet Rulle det ekstra gear, der skal til for at vinde turneringer. Det gear, der i dag gav et velfortjent Danmarksmesterskab. TILLYKKE og det skal fejres ved førstgivne lejlighed på Samsø. En fiskermand og Volbeat på anlægget, så er vi der. TILLYKKE RULLE !

Brian Jensens billede.

02.02.17           Indkaldelse generalforsamling

Ordinær generalforsamling i Samsø Dart Club 

Onsdag d. 08. marts 2017 kl. 19.00
Dagsorden for den ordinære generalforsamling ifg. vedtægter:

1 : Valg af dirigent.

2 : Bestyrelsens beretning.

3 : Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse.

4 : Fastsættelse af kontingent.

5 : Behandling af indkomne forslag.

6 : Valg af bestyrelse/forretningsudvalg, Formand, næstformand og økonomiansvarlig

7 : Valg af 2 suppleanter.

8 : Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant.

9 : Eventuelt.

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest tirsdag d. 21. februar 2017.

Forslag kan afleveres til bestyrelsen eller sendes på e-mail til: sdc@dart.dk

Mvh.
Bestyrelsen i

 

14.01.16                      Godt nytår

Der skal fra besatyrelsen lyde et rigtig godt nytår og tak for 2016. Det nye er startet og turneringen går igang i dag. Pøj, pøj til alle vores dejlige spillere. Der findes ingen kønnere, sexy`er, hyggeligere og sjovere end os, sådan er det bare. På den bane lider vi ingen nederlag. Vi i bestyrelsen, holder det første bestyrelsesmøde på onsdag, så har du et emne vi skal behandle, så kom endelig frem med det. Vi får derefter nogle weekender med damepairs og JFM, i februar, øvrige stævner, turneringsrunde, formandsmøde, budgetlægning og indkaldelse til generalforsamling. Så fat endelig mod, det går med 180 km i timen derudaf.

21.12.16                     Vigtig information

Bestyrelsen aflyser renoveringsplanerne mellem jul og nytår. Vi må tage en tur når forårsturneringen er over og gøre klubben færdig. Du og din familie ønskes endnu engang god jul.

PS ! - der er Månedens Mester på torsdag 29. december hvor vi også ønsker hinanden godt nytår over et glas og lidt Britta godt til ganen.

21.12.16                     Jule hilsen

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, bedre halvdele og læsere af vores hjemmeside, en rigtig god jul. Husk, det er på torsdag vi ønsker hinanden god jul.

 

 21.12.16                     Julefrokost

Så er årets julefrokost i klubben overstået. 17 søde og juleglade juleudklædte dart spillere deltog i frokosten. Pia i Besser, godt suppleret af stævneudvalget ved Britta, stod for det kolonariske. Ceres, Harboe, Sommersby og OP stod for det våde element. En hyggelig aften, hvor godt humør var i højsædet. Efter lidt meget til ganen, gik vi over til en pakkeleg i form af en double turnering, hvor alle fik en julegave med hjem. Derfra var det ud fra mottoet, hvad der skete i klubben, bliver selvfølgelig i klubben Vild. Men sjovt var det Smiler stort. Der skal lyde en stor tak til festudvalget/Britta, som på bedste vis sørgede godt for os fra start til slut. Tak til alle deltagerne for godt humør, hyggeligt og festligt samvær og ikke mindst, en ordentlig opførsel. Vi glæder os allerede til julefrokosten 2017.

 27.11.16                     Klubmesterskab 2016

Så har vi afholdt klubmesterskab 2016. De nye klubmestre er som følger:

Herre - Johnny Henriksen

Damer - Susanne Zoller/Solle

Og i hyggedouble - Johnne Henriksen og Benny B. Hansen

Herrerækken blev fortjent vundet af Johnny der sikkert slog Ivan i finalen. Mere tæt var det i semifinalen, hvor det var med hud og hår (især det berømte) Johnny slog brormand Rulle ud. Bo var lidt ved siden af selv, men fik en flot 3`de plads sammen med Rulle.

I damerne vandt Solle over havnearbejderen og den tidligere verdensrangliste spiller, Sannie Hansen. Sannie havde ellers lagt barren højt med en 16 dart i indledende kamp. I finalen var der ingen slinger i valsen og et fortjent mesterskab til Solle kom i hus (for andet år i træk). Flot af Solle. På tredjepladsen kom de altid godt kæmpende Kari og Dorte.

I hyggedoublen var det stort, her og der og alle vegne. Så uanset hvilket parameter vi går fra, så vandt Johnny og Benny helt suverænt mesterskabet. Kampvægten er altafgørende i double hvor man skal støtte sig til hinanden. I finalen, fik de dog kamp til stregen, af den alle steds nærværende Sannie og en super godt spillende Dan.

Tillykke til alle vinderne og dem som var tæt på, godt kæmpet.

Månedens Mester 2016 i A-rækken blev vundet i sikker stil af Bo og i B-rækken sneg Sannie (ja, hende igen) sig til den flotte titel. Halvårs mester 2015/16 blev i A-rækken vundet af tidligere formand Niels Heinsøe og i B-rækken af store stærke hr. Zoller. Stort tillykke til jer alle fire.

Årets Raket 2016 blev fortjent vundet af Rulle. Rulle har bevist, at udvikling ikke har nogen alder, det er kun et spørgsmål om træningsflid. Rulle har i mange år været en habil dart spiller, men har i det forgange år, løftet sit spil med stabilitet og op på et højere plan. Flot af Rulle og du forsætter bare den opadgående kurve. Stort tillykke Rulle det var virkelig fortjent.

Året Kammerat 2016 blev fuldt fortjent uddelt til Bo. Bo har været et eksempel på enhver foreningsformands drøm af et medlem. Han har altid været parat til og hjælpe, dag og nat, her og der, hvor der var brug for ham. Bakket op af Pia, har han i år udfoldet sig og vist, hvad en rigtig kammarat indeholder. Vi kan være stolt af og have et menneske som Bo i vores klub, der bidrager med så meget, på så mange planer og områder. Tak for det, og stort tillykke med titlen. Vi ser frem til mange dejlige år med Bo.

Sluttelig skal der lyde en tak til:

Festudvalget ved Britta og Dorte, Sannie som stævneleder og dommer, Ivan for at følge trop og gøre hvad Sannie siger, Malene og Ib for en betjening i baren og for at Ib måtte deltage, Pia for helt igennem super dejlig mad, både snack og den varme mad samt for at låne Bo ud til os, til alle deltagere for godt humør (ikke mindst Pølse og Fritz) og en ordentlig opførsel, så vi igen i år, havde en forrygende dag i Danmarks hyggeligste dartclub.

Endelig en tak til alle som har bidraget med "drikkepenge" i baren, de gratis drinks/short/øl/vand m.m., smagte rigtig godt ! - I har alle bidraget til en dejlig dag og en god fest.

Vi glæder os til og se jer allesammen (og gerne nogle flere) i 2017 !

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

peder larsen | Svar 01.03.2016 14.20

Vi ligger nr. 1. Vi ligger nr. 1.
1000 tak for en pragtfuld week-end, og tak for god og lystig opførsel.
Godt gjort af pigerne, og tillykke til drengene. GAMLE

Peder Larsen | Svar 14.02.2016 14.59

Tak for en forrygende, LØRDAG, og tillykke til alle.
Det var et klubmesterskab der fik tårrene frem, også mine.
Hilsen "GAMLE".
Peder Larsen....

Peder Larsen | Svar 22.12.2015 15.09

I ønskes alle en glædelig Jul, samt et godt og
lykkebringende Nytår. På D A R T gensyn i 2016.
Hilsen Peder Larsen. (gamle)

Rulle 23.12.2015 19.05

Mange tak Peder og glædelig jul og godt nytår til dig

Philip | Svar 07.11.2015 02.17

Hej
Min buddy og jeg er lige på weekend ved familien på Samsø, og er nødt tilsat høre om der er nogle dart aktiviteter i morgen lørdag d.8.?

Rulle 07.11.2015 11.22

Hej Philip, ja der er kamp ude i klubben både lørdag og søndag, 3. holdet spiller hjemmekampe mod Galten Lørdag og Hinnerup søndag

Peder Larsen | Svar 08.10.2015 12.17

Både hold 2 og 3 blev færdige med alle kampe lørdag.
Således kunne Johnny spille DDL om sø dagen.
Hold 2 er på andenpl.
Hold 3 er nr. 5.
Tak til alle. Peder.

PTØL | Svar 24.09.2015 23.14

Det glæder mit dart-hjerte at vi skal 3 hold til Dame p.
Jeg ser frem til at dele tjansen med Johnny og Martin.
Hilsen. P T Ø L.

Rulle 30.09.2015 00.37

God tur, giv den gas

Tavlef. Peder. | Svar 24.02.2014 10.29

Nys hjemkommen fra Langtved. jeg er stolt af pigerne, de er nr to.
Tak til mine piger og hele familien Zoller for en god week-end.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.03 | 14:20

Vi ligger nr. 1. Vi ligger nr. 1.
1000 tak for en pragtfuld week-end, og tak for god og lystig opførsel.
Godt gjort af pigerne, og tillykke til drengene. GAMLE

...
14.02 | 14:59

Tak for en forrygende, LØRDAG, og tillykke til alle.
Det var et klubmesterskab der fik tårrene frem, også mine.
Hilsen "GAMLE".
Peder Larsen....

...
23.12 | 19:05

Mange tak Peder og glædelig jul og godt nytår til dig

...
22.12 | 15:09

I ønskes alle en glædelig Jul, samt et godt og
lykkebringende Nytår. På D A R T gensyn i 2016.
Hilsen Peder Larsen. (gamle)

...
Du kan lide denne side